American English Academy

Всички престижни учебни заведения признават дипломата от Американско-английската академия

Американско-английската академия съществува вече 27 години, в които е обучавала хиляди ученици от цял свят. Според директора на Академията, всяка година тук се обучават ученици от поне 30 държави.

Работейки с деца от различни националности и с различни култури, преподавателите получават ценна информация за това какви са конкретните нужди и изисквания на всяка една нация, а това позволява учебната програма да бъде изградена така, че да е в услуга на всички.

Признато от всички е предимството, че Академията успява да подготви успешно учениците за прием в престижните университети в света. Екипът на Академията непрекъснато черпи опит от останалите езикови училища в България и САЩ, също така помагат със съвети и личен опит на колегите си в двете страни. По този начин е сигурно, че всички ученици на учебното заведение ще получат най-доброто като практика, умения и знания.

Директорът на Академията споделя, че всички преподаватели на Академията ще са изключително доволни и щастливи, ако учениците усещат и ценят комфорта, който им е осигурен в учебното заведение. Децата трябва да са напълно сигурни, че преподавателите ги уважават и ценят като личности и им предлагат най-доброто, което в момента съществува в областта на образованието.

Ученици и родители знаят, че целият екип на Академията е винаги загрижен и отдаден на работата си. Учителите са винаги на разположение на учащите се и са готови винаги да помогнат в труден момент не само в обучението, но и в живота. Важно за учителите е да бъдат в дружески отношения с децата и да са тяхна опора, за да ги направляват в всяко тяхно действие, за което се чувстват несигурни.

Благодарение на разбирателството в екипа, колегиалността и непрекъснатия стремеж за усъвършенстване, учениците в Академията получават най-доброто, което може да се предложи в страната. Децата добре разбират това и съдействат максимално на своите преподаватели и съученици. Освен отлично образование, те получават и отлични житейски уроци.

Повече информация може да намерите на: AEA – Sofia International School

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *