Дървени корнизи

Дървени корнизи

 

За да изглежда един дом напълно завършен и съвършен, едни от последните довършителни елементи, за които трябва да се помисли са дървените корнизи. Корнизите са последният щрих, който превръща едно жилище в уютен дом.

Осъзнавайки важността на корнизите за дома, Мебели Сас са се погрижили да осигурят пълната гама от дървени корнизи, които съществуват на българския пазар.

Дървените корнизи, които фирмата предлага на своите клиенти са изработени от висококачествен дървен материал и се предлагат в широка гама от модели и размери. Диаметрите, в които се предлагат дървените корнизи са ф 16, ф 20, ф 25,ф 28,ф 33 мм.

Мебели Сас предлагат еднорелсови и двурелсови корнизи,  като  всички модели са напълно окомплектовани с накрайници, фиксиращи конзоли и халки с пластмасови кукички.

За да улесни своите клиенти Мебели Сас предлагат възможност за закупуване на единични бройки от всички модели и размери, както и необходимите за тях допълнителни артикули.

В допълнение с дървените корнизи, при желание на клиента се предлагат също декоративни държачи за пердета тип ” гъбка”, както и елегантна пръчка за дърпане на перде.

Всички дървени корнизи, които Мебели Сас предлагат на своите клиенти са с гарантирано високо качество на изпълнение, изработени от качествен дървен материал и на изключително добри цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *