Как да изхвърлим излишната вода от тялото

Все по-често се говори за задържането на вода в нашето тяло. Това е проблем, който се дължи на редица причини, но основната от тях е, че организма проявява своя защитна функция, за да ни покаже, че нещо не е наред. Това може да се случи ако сте започнали нова диета. ако сте подложени на стрес, хормонални проблеми и дори при голяма употреба на захар или сол. Когато задържаме вода, всъщност тъканите на тялото ни я не я допускат да бъде изхвърлена и се получават подутини и отоци. Крайниците са сред най-често срещаните части за проява. Този проблем, в много от случаите, се дължи на нездравословно, неправилно и неразнообразно хранене. Ако сте от хората, които полагат неимоверни усилия за да подобрят външният си вид, спортувате, за да свалите килограми, но не забелязвате ефект, то Water out е перфектният за вас продукт. Водната задръжка може да бъде временно състояние, но понякога води до сериозни здравословни проблеми, затова не бива да бъде подценявана. Water Out ще ви помогне да се отървете от излишната вода, която се задържа в корема, бедрата и крайниците ви, дори и да сте активни спортисти и хора, които се хранят максимално здравословно.

Как да разберем дали имаме водна задръжка

Ще ви покажем лесен трик, с който да “изследвате” себе си. Натиснете силно с палец глезена, прасеца или бедрото си. В случай, че има водна задръжка, то на мястото ще се появи вдлъбнатина. Също така пробвайте да измервате телесното си тегло през интервал от няколко часа. Ако от едното до другото теглене има килограм или повече разлика, то това със сигурност не са мазнини, а вода. Сред най-честите симптоми, които показват наличието на водна задръжка са:

  • подуване в областта на корема;
  • подути крака, глезени и стъпала;
  • подпухнало лице и бедра;
  • трудно сваляне на килограми, независимо от упоритите усилия;
  • лесно качване на килограми за къс интервал от време.

В случай, че забележите някои от тези симптоми, то колкото се може по-бързо започнете с приема на Water out.

Какво представлява Water out на Now

Water out има силно диуретично действие, което подпомага лесното отстраняване на течностите от тялото. Това е билково средство, което регулира по естествен начин флуидите в нашето тяло. Помага още и за здрави пикочни пътища. Богатата формула от съставки прави продукта толкова предпочитан. Ревютата на нашите клиенти показват колко доволни са, а повечето от тях поръчват втори път. Мнението на специалистите е, че най лесно можем да постигнем воден баланс, използвайки Water out. Цената му по никакъв начин няма да утежни бюджета, а резултатите след употребата на продукта са безценни. Сред главните съставки на Water out са Мечо грозде, Златник, Глухарче, Хвойна и други. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *