Кредит за телефон

На практика всеки може да кандидатства за бърз личен заем за телефон, когато има доход. Кредитът за телефон е от категорията кредит за лични нужди.

Искате бърз заем на пари за общи лични нужди, но не знаете към кого да се обърнете?

С кризата банките почти не предлагат заеми и дори отговорът да е положителен, понякога идва след дълго чакане на гишетата.

Небанковите финансови институции са подобни на банките, но много от тях работят онлайн и осигуряват нужните пари много по-бързо. В повечето случаи процесът може да бъде спешен, така че прехвърлянето на необходимата сума често се извършва дори в същия ден, само с лична карта.

Има много такива институции, наричани фирми за бързи кредити онлайн. Те също могат да се използват и от лоши платци, с просрочени задължения или такива без удостоверение за доход, които искат малка сума като първи личен заем за телефон или друг вид техника.

Обикновено за първото заявление се предлагат максимум няколкостотин лева, а след второто сътрудничество ще можете да вземете във заем и по-висока стойност.

Разбира се, ако не сте чували за тези небанкови финансови институции и ще кандидатствате за първи път, определено е добре да научите повече подробности. Предлаганите бързи заеми са придружени от по-високи лихвени проценти от банките, но времето за изчакване е значително по-кратко.

Що се отнася до документите, трябва да знаете, че не се изисква много, така че понякога можете да кандидатствате само с лична карта.

Кандидатстването се извършва в интернет: на практика въвеждате желания уебсайт на фирмата, която сте избрали, посочвате сумата и срока на изплащане, попълвате няколко полета с личните си данни и само за няколко часа ви се обаждат. Кредитният консултант ще ви уведоми за решението, взето от фирмата.

В повечето случаи не се правят проверки в ЦКР, условията са минимални и сроковете за изплащане рядко надвишават 30 дни.

Източник: https://parite.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *