Норвежки конвектори серия Glamox – ревю от Gaudi DS

За да си осигурят необходимата топлина, през зимата, все повече хора прибягват към конвекторите. Това е така, защото те са се утвърдили като едни от най-качествените продукти с голямо разнообразие от цветове, размери и форми. Все по-често търсени са моделите от серия Adax Glamox , които норвежката марка предлага на пазара. Те съчетават в себе си изключителни характеристики и функции, което ги прави чудесен избор, независимо дали ще отоплявате помещенията в дома, на работното място или други сгради. 

 

Какви функции имат конвекторните радиатори от серия Glamox

 

Една от спецификите на този тип конвектори е наличието на специална конвекционна камера, която има за цел да избутва студеният въздух идващ към нея. Това продължава постоянно, получавайки се естествено въртене на въздуха,  и помага за безупречната работа на модела. Устройствата от серията, който ще откриете в магазина на Gaudi-ds са изключително безшумни и безопасни. Загряването им е ниско, което предотвратява възникването на пожари. Тъй като моделите притежават по-дълъг корпус, количеството на затопления въздух е по-голямо от обикновено. За да може правилно да се следи температурата на околната среда, тези конвектори имат специален терморегулатор. Това прави работата им още по-ефективна и икономична. Когато се достигне желаната и зададена температура, конвекторният радиатор спира и започва работа чак тогава, когато градусите паднат под поддържаната температура. Нека обобщим основните функции, които тези норвежки конвектори ни предлагат:

  • Елегантен дизайн;
  • Икономичност;
  • Безопасност;
  • Ефективност и безшумна работа;
  • Функция против замръзване;
  • Възможност за седмично програмиране;
  • Удължен и вграден нагревател;
  • Дигитален термостат;
  • Лесно почистване.

 

Дизайн

 

Що се отнася до дизайна, той е изчистен и семпъл, което позволява употребата на конвектора навсякъде и лесно вписване в интериора. Имате възможност да го закачите на стената, което е стандартният вариант за монтаж или отделно да закупите специални крачета, за да стои той на земята. Ако добавите крачета, това ще ви позволи да местите конвектора навсякъде където поискате. 

 

Помощ от Gaudi-ds 

 

Като специализиран магазин, тук ще намерите огромно разнообразие от продукти, на цени подходящи за всеки. Гарантираме ви високо качество, като, за да се убедите в него, може да се възползвате от предлагания тест период. Ако не останете доволни, можете да върнете продукта. Професионалното обслужване ще ви помогне да направите най-правилният избор, а доставката ще бъде безплатна за цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *