Поканени сте на рожден ден на богата жена – впечатлете я с това

Най-голямата трудност е намирането на подходящ подарък за някоя богатa рожденичка, която има всичко. Уместно е да се чудите, какво друго може да изненада жена, която не се нуждае от нищо? Има ли подаръци, които тя все още няма? Отговорът и на двата въпроса е „да“. Разбира се, дори и най-богатата жена ще бъде поласкана от приятен подарък. На първо място, говорим за идеи, които дават положителни емоции, спомени или нови знания. Същевременно, той трябва да е ефектно опакован. Можете да използвате подаръчни кутии, красиво фолио, плик и др.

Курсове за обучение

Днес има много курсове, в които можете да научите нещо ново. Например, обучение по флористично изкуство, чужд език, хореография или необичайни сладкарски изкушения. При избора на курс за обучение, винаги имайте предвид интересите на рожденичката. Дори най-успешните и финансово сигурни хора обичат да научат нещо ново, като попълват базата си от знания.

Богатите жени от 40, 41до 45 години могат да бъдат изненадани  с гравирано колие

За да направите настоящето по-ценно и значимо, трябва да се спрете на правилния текст за гравиране. За дама с добро чувство за хумор е подходящ забавен надпис, а за сериозна жена – думи, които предизвикват гордост.

Портрет върху дърво или платно

Друг вариант е модулна картина. Ако една жена има високо самочувствие и обича вниманието на всички, тогава изберете неин портрет. Това може да е обикновена изображение от снимка, върху което тя се появява под формата на любима героиня. Можете също така да поръчате снимка с нейното семейство или просто красиво изображение на природа, животни, исторически забележителности и т.н.

Ваучери за СПА центъра или салон за красота

Но човек трябва да бъде внимателен с този дар, тъй като богатите жени обикновено вече имат своите любими центрове. Преди да купите ваучер, опитайте се да разберете името на салона, който тя постоянно посещава.

Билети за театъра или за представлението на любимия ѝ музикант

Ако рожденичката е пламенен любител на театъра, тогава можете да я зарадвате с абонамент за целия театрален сезон.

Билети за морски круиз

Дори богатите дами няма да откажат „сладък“ подарък

Но не й давайте банални сладки, като кутия шоколадови бонбони от най-близкия магазин. По-добре я зарадвайте с букет от шоколад или плодове. Можете също така да изберете истински ръчно изработен шоколад, направен по поръчка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *