Тенденциозни слънчеви очила 2020

Модната индустрия е много променлива – това, което е било модерно в миналите сезони, може да попадне днес в антитренда. Това важи и за слънчевите очила, които неизменно остават важен аксесоар не само през лятото, но и през цялата година.

Забелязахме тенденциите от ревютата на Седмицата на модата и съставихме подбор от актуални точки за вас, през 2020 г.

Аксесоар с моно обектив

Тези очила „избухнаха“ в тенденциите, през миналата година. За някои такъв модел може да изглежда, странно и неподходящо, но благодарение на тях определено няма да останете, без внимание. Тези модели слънчеви очила могат елегантно да украсят тоалета. Експериментирайте на воля, за да разберете кой е най-подходящ за вас! Ако искате подобен аксесоар за вас, разгледайте моделите на www.sunglasses.bg. Сред тях ще откриете многообразие от видове и дори модели с кристали и други модни щрихи.

Триъгълни очила – те са популярните тесни модели, които замениха „рамките котки“ от колекциите на известни марки. Триъгълните очила изглеждат сбити и стилни, така че ще очаква да се превърнат в успешно допълнение към едноцветните тоалети. Ако си падате по сдържаност и минимализъм, то тогава ще ви подхождат очилата, които съчетават геометрия и гладки линии. Ако все пак не обичате да експериментирате, спрете избора на по-опростен, класически модел.

Рамката на очилата може да е украсена с щампа на марката, която да бъде разпозната дори от далече. Щироките и масивни рамки очила, които покриват половината от лицето, никога не излизат от мода. Тази година не е изключение Най-актуалните, през 2021 г. са и големите аксесоари с квадратна форма. Обърнете внимание на очилата с многоцветни рамки, които ще позволят да изглеждате ярки и в празнично настроение.

Очилата с прозрачни рамки изглеждат спретнати и не претоварват лицето. Ето защо, ако харесвате стилен минимализъм, препоръчваме ви да разгледате по-подробно тези продукти, отново на sunglasses.bg.

С такива слънчеви очила да си модерен и да изглеждаш елегантно е лесно. Те създават нежни и страхотни визии за класически или романтичен външен вид.

Пайети и стрази – в ерата на 80-те блясъчните добавки са били носени от всички: от поп звезди до почитателите на дискотеки и всякакъв нощен живот. Днес очилата с лъскави рамки са едно от модните открития на 2020 година. Те могат да се носят не само на партита, но и просто за всеки ден, за да блестят във всяка ситуация. Този сезон блестящите аксесоари са представени в колекциите на най-големите брандове, затова няма да е трудно да съчетаете любима марка с харесан модел.

Надяваме се, тази статия да ви е била полезна, защото сега знаете какви слънчеви очила са модна тенденция, през 2020 г. Не забравяйте, от друга страна, че не е необходимо да се подчинявате на модните тенденции, за да изглеждате така, както ви харесва. Създайте свой личен образ и останете стилни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *