Как да носим суитшърт?

Все по-често вниманието на стилистите е привлечено от черна суитшърт. Плътен цвят – подходящ за всякакви ежедневни дрехи. Украсена с ярък принт или контрастен надпис в комбинация с къса пола или дантелени шорти, това е отличен вариант за ходене в нощен клуб или на парти.

Сив суитшърт, бяла или раирана риза и черни панталони също ще изглеждат страхотно. Така ще изглеждате доста делово, но ще се чувствайте свободни и спокойни.

За разходка или среща с приятели, традиционният вариант е суитшърт с дънкова пола или дънки и сникърси. Ако искате да привлечете вниманието, използвайте супер модерна комбинация – дамска суитшърт с пола и красиви токчета.

Спортните пуловери могат да се комбинират още с къси панталони, включително кожени, като с тях те изглеждат особено интересно и стилно. Така можете да демонстрирате не само стройни крака, но и познания за най-новите тенденции в модния свят.

С какви дрехи обикновено се носят суитшърти? В крайна сметка, суитшъртът първоначално е разработен за спорт, така че осигурява свобода на движението и се шие от меки трикотажни тъкани, които са приятни за тялото при допир с кожата. Най-добре е да се носиш ситърт с риза и пола, с риза и дънки или с риза и къси панталони. Добър вариант е комбинация с класически или тесни поли и панталони. Избери суитшърт със спокойни тонове без ярки отпечатъци и офис облеклото е готово! Особено, ако го допълниш с удължена риза, чиито краища ще се виждат отдолу, ще създадеш необичаен и шикозен поглед.

Съвременните дизайнери придават на спортния стил на облеклото определена универсалност. Елементите му се срещат все по-често в ежедневни, бизнес и дори празнични рокли в спортно-елегантен стил.

Такива необичайни комбинации правят външността жизнерадостна и запомняща се, но без да е необходимо да жертвате вашите комфорт и практичност.

Източник: https://stylezone.bg/

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *