Как да създадем съвременна спалня?

Съвременната тенденция за домашен интериор за спалня е отличителна и стилна. В онлайн магазините се предлага богат избор от необходими продукти за дома, с които може да си осигурите постижим лукс. С този пост ще ви помогнем да създадете актуализиран дизайн към дома си за новия сезон. Идеален за всеки, който търси достъпни за дома неща, които все пак предлагат дизайнерски усет. И така нека разгледаме по-отблизо съветите на експертите.

  1. Не използвайте само прави линии!

Твърде много прави линии могат бързо да превърнат съвременния интериор в минималистичен или индустриален, така че се уверете, че извитите и плавни линии също са представени на места. Това може да бъде от по-естествено оформен килим, поставен близо до ъглов диван, елипсовидна масичка, кръгло огледало за стена или извити вази. Може да включите и декоративни аксесоари с подобна геометрична форма. Добавянето на извити, органични форми помага за омекотяването на външния вид. Това е добър ход, ако искате вашият съвременен интериор да осигурява уютно усещане.

  1. Кажете НЕ на хаоса!

Много от стиловете на интериорния дизайн са изправени пред предизвикателството да се справят с риска от бъркотия. Съвременният дизайн със сигурност е един от тях. Постарайте се вашия проект да бъде оформен внимателно, а не да бъде затрупани с ненужни обекти. Ако наистина имате нужда от допълнителни елементи, инвестирайте в удобни опции за съхранение, които хармонично да допълват останалата част от съвременната интериорна схема. Големи мебели, като бюфети, скринове или рафтове, също могат да се използват за подчертаване на архитектурните линии, както е споменато по-горе, а също така да удвоят толкова необходимото място за съхранение.

  1. Не прекалявайте с произведенията на изкуството или завършващите акценти.

Минималистично произведение върху един от рафтовете може да е достатъчно. Обикновеното обзавеждане, особено големи мащаби като спално бельо, тапицерия за мебели и килими, е най-добре да бъде изчистено откъм принтове и декор в съвременния интериор. То е фантастичен начин да се включат ключовите неутрални нюанси, които създават основата на съвременния външнен вид. Тогава създаването на индивидуалност и характер може да се използва пестеливо чрез персонализирани аксесоари, но внимавайте да не претоварите чистото пространство, което сте създали. Изберете няколко произведения на изкуството или щампи и съчетайте разпръснати декоративни възглавници и аксесоари в допълващи нюанси и шарки. Така ще добавите фини акценти към неутралната стая, без да отвличате вниманието от цялостния ефект.

Източник: spalno-belyo.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *