Ние ще направим смяна на щрангове

Създадохме ВиК фирма и смеем да твърдим, че се интегрираме добре на пазара. Ние сме лоялни, но преди всичко сме професионалисти и перфекционисти. И именно заради това сме особено предпочитани! Нашият екип е малък, но сплотен. Разполагаме с нужната модерна технология и инструментариум, за да можем да се справи отлично с всеки изникнал ВиК проблем във вашия дом, къща или офис.

Услугите, които предлагаме, са от най-различно естество – водопровод, отопление и канализация. Това, което се изисква от вас е само да се свържете с нас, по телефона или по имейла, и ние ще поемем нещата в свои ръце. Първо идваме на оглед в удобно за вас време и после започваме да действаме по разрешаването на проблема. Най-често, трябва да споделим, клиентите ни търсят за услугата смяна на щрангове. Това се налага, тъй като повечето от хората обитават стари жилища, болшинството панелни.

Те са строени, както е добре известно, десетилетия назад, когато за щрангове са се употребявали метални тръби, а те с течение на времето корозират и събират ръжда. Това от своя страна променя цвета и вкуса на преминаващата по тръбите вода, и тя става дори нездравословна за ползване. Затова при смяна на щрангове се подменят старите метални тръби с нови качествени полипропиленови, които, за разлика от първите, не ръждясват, не корозират, и не събират полепи.

Смяна на щрангове се извършва на хоризонталните тръби, които са три – за топла, студена и циркулационна вода и се намират в мазетата, и на вертикалните, които са същите три и се намират по апартаментите на етажите. При процедурата по смяна на щрангове се подобрява също и циркулацията на водата, дебитът й става по-висок, а идването на топлата вода по етажите става много по-бързо.

Щранговете имат спирателни кранове и водомери, които нашата фирма също качествено поставя, а накрая се заема и с извеждането на отпадъците от извършената работа по качествената смяна на щрангове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *