Оригинални детски коледни подаръци за големи деца

Коледа все повече чука на вратата ни, а това какво искаме да купим като подарък на своето дете стои като въпрос. Колкото по-големи стават децата, толкова по-трудно е сякаш да изберете нещо, което ще им грабне вниманието. Не забравяйте, че най-важното нещо е прекараното време с децата, но все ето какво можете да вземете за тази Коледа.

Подарък за дете на 7 години

В тази възраст вече е доста трудно да впечатлите детето. От една страна то вече не е прекалено малко, но от друга не е и голямо. Все пак има неща, които могат да го грабнат.

Можете да вземете часовник с фенерче. Така ще покажете на детето, че достатъчно голямо за подобно нещо, но пък няма да му отнемете забавлението.

Воден пистолет също добър вариант. Все пак това е дете, а и пък и да си го признаем – възрастните също се сещат с умиление за игрите с воден пистолет. Определено това е нестандартен подарък, който можете да използвате за семейно забавление.

Таен дневник също е подходящ подарък, но повече за момиченцата. Така те ще имат място, на което да споделят своите тайни. По този начин ще насърчите и творческата им мисъл.

 

Подаръци за деца на 8 години

Тук може да се окажете пред истинско предизвикателство. Подходящ и нестандартен подарък е телескопа. С него можете да наблюдавате детето, да насърчите любознателността му, а също така и да открие различни нови звезди.

Детска лампа със съзвездия също е подходяща. С нея ще внесете разнообразие и уют. Можете да изберете и цвета на повечето модели или пък такъв вариант, с който цветовете да се сменят. Хубавото на лампите е, че те успокояват и не пречат на съня.

Ще завършим и с класическата игра туистър. Тя е подходяща за цялото семейство. Чудесно забавление по време на Коледните празници, когато всички са си у дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *