Походно сгъваемо легло

Жилището ви е малко и не разполагате с достатъчно място, където да настаните непредвидени гости? Най-доброто решение в тези ситуации е да заложите на походно сгъваемо легло. Този тип легла са с компактни размери, тъй като могат да се сгъват и да се прибират след използване. Голямо предимство на походните сгъваеми легла е, че те ще осигурят допълнително място за сън. Освен за дома, вилата или хотела, походните легла са предпочитан избор ако сте любител на туризма – къмпинг или палатка. Ниската цена на продукта, позволява да се сдобиете с повече от един – за всеки случай.

  • Походни сгъваеми легла – особености

Размерът на походното сгъваемо легло е 80/190, което позволява лесното му транспортиране и прибиране, когато се сгъне. Изработката на походното сгъваемо легло е метална конструкция и топ матрак с височина 8 см. Това е напълно достатъчно за добър сън и почивка сред природата, в дома или в хотела.

  • Производители, които изработват походни сгъваеми легла

Един от най-популярните брандове, който включва в портфолиото си такъв тип легло е Матраци ТЕД. Походно легло Plain е съставено от метална стабилна конструкция, върху която е разположен топ матрак с височина 8 см. Размерът на походното легло е 80/190. Походно сгъваемо легло Plain е лесно преносимо и компактно. Друг предпочитан модел е походно легло с ламели на матраци Paradise. То отново е съставено от метална конструкция и гъвкави ламели, които спомагат за проветривост. Топ матрака отново е 8 см – изработен от полиуретанова пяна с висока еластичност.  Общо казано на пазара може да откриете два модела походни сгъваеми легла: с платно или с ламели. По-предпочитаният избор е модел с ламели, тъй като те осигуряват непрекъсната циркулация на въздуха и спомагат за проветрение.

Походното сгъваеми легло е продукт, който може да откриете в почти всеки магазин за такъв тип продукти. Ако искате да видите всички модели на едно място, то онлайн магазин за мебели и матраци mattro.net е вашето решение. В него ще откриете най-добрите и поръчвани походни сгъваеми легла на доказани в областта производители.  Независимо дали сте собственик на хотел или просто любител на туризма, походните легла ще ви осигурят още едно място за сън и ще ви спестят място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *