Виртуална реалност

Мода при организиране на рожден ден за тийнейджъри в София

Както във всяка една сфера от живота ни, така и партитата се ръководят от модата. Най-новият начин за организиране на забавен рожден ден за тийнейджъри в София е запазване на час за игра в клуб за виртуална реалност. Това не е научно фантастичен филм, а самата реалност. Децата вече могат да се пренасят в други светове и да контактуват с различни цивилизации, да пътуват до другия край на света и да управляват космически кораб, без да се налага да напускат удобния стол, на който седят.

Може и да ви звучи плашещо, но този начин на забавление набира все по-голяма популярност сред младежите през последните месеци. Не се чудете какво да подарите на вашия тийнейджър, а побързайте да запарите дата и час за игра, която ще завладее всички поканени на партито.

Клубовете, които предлагат подобно забавление се увеличават с всеки изминал ден. Потърсете в интернет пространството информация за предпочитаните тематични игри и разберете къде е най-близкия до вас клуб за виртуална реалност. Подгответе и поканите, за да децата. За да бъде осъществена една игра, трябва да ома поне 24 участника, които в последствие ще бъдат разделени на 3 отбора. Всеки един от отборите преминава през три отделни секции, като при изпълнението на отделните задачи и мисии получават точки. На база общия сбор на точките, накрая става ясно кой от отборите е победител.

Важно правило е клубът да бъде затварян за външни лица, когато има организиран рожден ден. Така и децата, и родителите ще са спокойни, че никой няма да ги безпокои.

Всеки родител може да прецени по кое време от деня ще се проведе партито. Забавлението за децата трае 3 часа, през които никой няма да усети как е минало времето.

Осигурете на детето си едно ново и неповторимо забавление, което ще впечатли всички присъстващи и ще изпълни децата с много положителна енергия.

Източник: TeamPlay.Zone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *