Китайски стоки 4sales.bg

Ръководство за работа със стийм моп – съвети от 4sales.bg

4sales.bgПочистването и поддържането на отлична хигиена в дома отнема най-много време, а то днес ни е най-ценно. Ето защо трябва да се насочим към подходящото устройство. Сега ще Ви представим легендарния стийм моп Х5 с микрофибърни подложки за полиране и подходяща инструкция за употреба. Какви са неговите особености и как функционира? Къде е подходящ за използване и какви са мненията на потребителите? Нека видим…

Какво представлява Стийм моп Х5

Накратко може да се каже, че това е функционален уред за почистване и полиране на всякакви подови настилки и с подходяща инструкция в комплекта. Благодарение на неговата гъвкавост и приспособимост, чрез наличието на различни приставки и микрофибърни подложки, стийм моп Х5 отстранява всякакви замърсявания. 

Това могат да са:

  • течности – вода, мляко, олио;
  • прах, мухъл, плесен;
  • упорити трудно излизащи петна;
  • засъхнали мазнини, намиращи се на труднодостъпни места.

 

Това са безпрепятствени замърсители за новия Стийм моп Х5 с микрофибърни подложки за уникално полиране. Какви обаче са потребителските мнения и къде се крие магията?

Как работи

Продуктът всъщност представлява парогенератор, който обаче със своята гъвкавост за приспособяване, може да почиства не само различни подови настилки (паркет, дюшеме, плочки и килими). Той е способен да се справи с лъсването на стъклата на прозорците, щорите и мръсните фуги, а положителните мнения на потребителите само потвърждават казаното. Уредът притежава собствен резервоар, а според инструкцията за употреба, в него се налива единствено чиста вода.

 

Но как всъщност можем ефективно да почистваме и полираме различните замърсители и повърхности само с вода? Според инструкцията, за да премине течността в пара, тя трябва да се нагрее до около 100°C. Така разтопява мазните петна и ги втечнява, а прикрепената подходяща микрофибърна подложка ги задържа в себе си. 

 

Това обаче не е всичко! Чрез различните приставки и с един уред Вие почиствате всякакви повърхности за секунди, а възможността за удължаване на дръжката го прави удобен, дори и когато трябва да достигнете до високите части на помещението.

Къде може да се използва

Подходящ е най-вече за употреба в жилищните и офис сгради, където често преминават хора и замърсяванията бързо се натрупват. Според мненията на притежателите на новия Стийм Моп Х5 с микрофибърни подложки, той наистина полира и дезинфекцира цялото помещение. Много майки изразяват мнение, че заради своите деца използват уреда и са изключително доволни от резултата. Той пристига с нужната инструкция за употреба, така че доверете му се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *