Семейна къща на нови парцели

Семейна къща на нови парцели

Все повече съвременният човек се замисля за кътче, където да избяга от смога на големия град, твърде многото шум и да се откъсне сред природата. Именно тук се появява и въпросът за покупка и наем на парцели.

Те са чудесна алтернатива, да организирате свои нов дом, където в уикенда да избягате от суетата на града.

Парцели се купуват в наши дни много и поради претекста върху им да бъдат засадени различни култури, градинки и пр. Върху определено кътче нает парцел може да построите и вила или да изградите бунгало.

Летните къщи са идеален вариант, както за млади семейства с малки деца, така и за възрастни двойки. Дворът и земята около масивната постройка могат да бъдат чудесно организирани, според личните предпочитания и вкус на собствениците.

Ето и някои идеи как да организирате градинката на вашия парцел:

Монтирайте градински пейки. Не забравяйте за хранилки за птици. Може дори да направите къщичка на някое дърво, което се намира в двора ви.

Помислете къде в района ви ще има навеси, оранжерии и помещения за ферми. Засадете зеленчуците, цветя и организирайте много цветните лехи. На южната страна ще растат добре лук, чесън, магданоз. Също така светлината е харесвана, както от множество едногодишни и многогодишни цветя, така и от краставиците и домати.

На вашия парцел може да помислите и за монтиране на баня, изграждането на важно съоръжение, където може да направите горещ душ за топлия сезон. Може това да стане с варел, изложен на самото слънце, в който ще се загрее резервоара за вода, ако е боядисан в черно.

Днес е станало модно да инсталирате сладки фигурки от приказни герои на територията на селската къща. Разнообразието от градински вази също ще ви позволи да осъществите всяко желание. Оградата на цветята и храстите също изглежда страхотно.

Украсете задния двор в новите парцели, така че това място винаги ви носи радост, а и да привлича погледите на случайни минувачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *