дограма Рехау

Опознайте дограма Рехау

Прозорците са нещо повече от дограма и стъклопакет. Те са нашата преграда, но и връзка с околния свят. Подбора на подходящата прозоречна дограма определено е фактор, който ни кара да се замислим дали получаваме максимален комфорт и удобство.

Благодарение на модерните технологии, използвани от производителите на pvc дограма наистина имаме невероятната възможност не просто да подобрим атмосферата у дома, но същевременно с това да се насладим на елегантност и индивидуален стил. Избора на изпълнител и на цени на пвц дограма е добре обмислена инвестиция, затова не бива да правим компромиси с качеството ѝ. Не е нужно да представяме световния лидер в производството на дограма Rehau, тъй като позициите на швейцарската компания едва ли подлежат на съмнение.

Историята на Рехау е впечатляваща, но що се касае за производство на профили за PVC дограма старта на този производствен цикъл започва през 1958 година. Първият пластмасов профил за изработка на прозоречна система се появява именно през тази година и така се поставя началото на една нова ера в строителния бранш. През годините до днес компанията REHAU се счита за една от най-утвърдените и технологично усъвършенствани по отношение на изработката на всякакви изделия за прозоречните системи, гарантиращи безупречност, дълготрайност и енергийна ефективност. Изключително иновативно производство базирано в няколко завода за производство на качествена, красива и на добра цена пвц дограма Рехау, както и над 170 представителства по света гарантират безспорните лидерски позиции на компанията.

певеце профили за дограма

REHAU предлага невероятни решения не само като цени на пвц дограма за дома и офиса, но и за индустрията. Ако свързвате марката само с дограмата, която ползвате у дома това е само част от производствената мощност. Швейцарския производител разполага с невероятни концепции и системи, които за базирани в производството на всякакви полимерни продукти. Прозорци, входни врати, системи с плъзгащи се механизми и още много други артикули са част от производствената гама на REHAU.

Ако търсите ефективно и модерно решение за дома, то вашия доверен партньор е тук и е готов да покрие най-високите ви изисквания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *