0.00лв.
0 продукт продукта
Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължете пазаруването

Детски комплекти и анцузи за свободно движение

Детски комплекти и анцузи за свободно движение

Ежедневието на всяко едно дете е изпълнено с постоянно движение във всички посоки. Изследване на възможностите на тялото започва буквално от първите дни живот на малчуганите и става все по-динамично с всеки следващ месец. За да осигурим правилно развитие и максимално удобство на крехките тела всички ние, родителите избираме внимателно и с много любов най-подходящи детски комплекти и различни анцузи. Това е може би най-универсалното и необходимо облекло за всяко едно дете. Базирайки се на 22 годишният ни опит, ние от kosara.bg знаем, че то е и най-честият избор за домашни дрешки, дрешки за игра на село, за градината или пък часовете по физическо.  

 

Ако случайно сега ви се прокрадва въпросът „Защо изобщо имаме нужда от детски комплектиНе мога ли сама да си комбинирам дрехите на детето?” нека изясним от самото начало – комплектите спестяват време за търсене, мислене и избиране на подходящи комбинации. С две думи – те значително ни улесняват. Купувате един комплект и не му мислите много - много. Въпреки че като цяло детските комплекти се смятат за спортни, всъщност могат да предложат изключително разнообравие в кройки, цветове, материи, които да покажат стил и красота. Всички елементи се съчетават идеално, ако е по-специален дори ще има допълнителни елементи, които да подчертаят индивидуалността и оригиналността на избора ви. Спортните детски комплекти са само една малка част от всички детски комплекти на пазара. 

 

Когато чуем комплекти и анцузи за деца често асоциацията е за стандартното сиво-спортно изглеждащо дуо от яке с цип и едноцветен панталон. Мислите, че най-честата комбинация е суичерът, тениска и клин/панталон? Всъщност това съвсем не е така. Разнообразието от цветове и видове е наистина главозамайващо. Не просто в контекста на брой включени елементи – една, две, три или повече части. Но и в контекста на видове комплекти – с панталон, пола или клин за момичетата. Има море от модели. Под детски комплект може да седят куп видове и комбинации, като например: комплекти с лента за коса за момичетата или пък с коледна шапчица и дрешки за момченцата, комплекти с ризка, панталонче и папионка за момченцата или пък с кокетна блузка, панталонче и диадема за момиченцата, а защо не маскировъчен панталон за момченца с шапка с козирка и блузка или пък поличка, прекрасна връхна дреха и потниче за кокетки

 

Всички знаем че децата са в непрекъсната физическа активност. Често чуваме изрази като ”детето ми е постояно като навита пружина”, „не се спира”, „като истинска фурия е”. Тези и подобни изрази ясно показват динамичността и интензитета на който са подложени детските дрехи. Следователно те е добре да бъдат на първо място комфортни. Като цяло панталоните позволяват и на момиченцата и на момченцата да изразяват себе си по-свободно и спокойно. Спортен комплект за момичета и момчета осигуряват имено плавни движения, без притеснения за ограничения, спъване, неудобство или разкриване на части на тялото по време на движение. Няма опасност от усукали се дрехи от закачането им някъде, от разголване. Всеки един ученик например има нужда от анцуг за училище. Но и по-малките деца имат нужда от спортни комплекти за детската градина

 

 

Излизайки от бебешката възраст всички деца се превръщат в неуморни малки изследователи, които тестват света, но и собствените си граници. Всъщност, дори и в най-бебешкия си период, детето може да се наслаждава на удобни бебешки комплекти. По разбираеми причини повечето майки залагат на бодита, но бебешките комплекти и анцузи не са за подценяване. Те могат да предпазят малкото съкровище от студения въздух и да му осигурят топлина и точно толкова голямо удобство, колкото и бодито. Въпреки че ежедневието на всяко бебе е свързано предимно с лежане по гръб, те са много активни по свой собствен начин - с ръчички и крачета, и особено когато започне периодъд на въртене и лазене. Независимо от възрастта на детето ви, със сигурност ще направите правилен избор, ако заложите на удобен детски или бебешки комплект.

 

Детският анцуг често е част от детските комплекти и има много основателна причина за това - той е идеалното облекло, което подсигурява топлина, комфорт, но и неограничено разтягане, едновременно с предспазване от наранявания. Независимо че панталонът не е символ на женственот, той е важна част от гардероба и на момичета и на момчета. Спортните комплекти за деца отдавна са неизменна част  от всеки детски гардероб. Интересни предложелния за класически анцуг за момчета може да разгледате тук. Ако пък търсите нещо подходящо за вашето момиче, кликете тук за да видите нашите предложения за анцуг за момичета.

 

Реално свобода на изразяване е и в движението и в модела и в цветовете. Един също толкова интересен вариант за малките дами е и комплект от туника и клинче. Те осигуряват пълна свобода на движенията и на практика са най-удобното облекло, което може да съществува за детето. Независимо дали е малка танцьорка, гимнастичка, спортистка или просто обича да тича, комплектите с клинче за момичета са просто идеални.

Комплектите с дълъг ръкав за момичета са също толкова актуални, колкото и летните туники. Небрежните модели отстъпват място на ватираните топли материи за есенно – зимния сезон. Тук може да разгледате красиви и топли МОМИЧЕШКИ модели за предстоящия студен сезон.  А на този линк са и предложенията ни за ватирани комплекти за момчета. Ако пък търсите нещо повече от комплекти за малкото си съкровище, отидете на главната ни страница kosara.bg, за да видите всичките ни актуални предложения.

 

Всеки ден ние заставаме пред гардероба и правим избор – какво да облечем. Този избор обаче започва още в магазина, когато съзнателно пазаруваме избраните дрехи. Селекцията им в последствие ни дава възможност да формираме нашият стил и ежедневно облекло. Същото се случва и с децата ни. Но, докато нашата работа може да е свързана с много седене на стол или конкретни изисквания за дрехите, които да носим на работното място, то за децата ни има само две условия – дрехата да е удобна и да им харесва, за да я носят. Самочувствието е нещо много важно. То се изгражва от най-ранна детска възраст. Позволете на детето си да изрази своята индивидуалност и да се чувства добре в дрехите, които носи – било то комплект на еднорози или пък комплект батман с маска. В крайна сметка собственият стил се изгражда с времето и отразява нагласите и предпочитанията на всеки един човек, включително и на децата. Увереността, която дрехите носят, е особено ценна за тях. Усещането за пълна свобода на движението, при това с дреха която те самите харесват, изграждат една спокойна и силна увереност, че могат да постигнат всичко. Позволете нестандартните комбинации и експериментите с външния вид, подкрепете децата си да се чувстват силни, свободни и специални, за да им помогнете да изградят една стабилна и уверена личност. Култивирайте в тях правилна нагласа към дрехите – че те трябва да са напърво място удобни. В крайна сметка изборът на дрехи е нещо, коeто ни съпътства през целия живот.

 

Автор: Дарина Георгиева

 

Текстът е обект на авторско право. Копирането му или части от него става само след получаване на изричното съгласие на kosara.bg